onsdag 13 juni 2012

Vecka 23/24

Förra veckan ägnades åt att avsluta arbeten och städa. Det var en kort vecka eftersom vi var lediga den 6:e.

I måndags pyntade vi med blommor och björkar i missionshuset, inför tisdagens skolavslutning. På kvällen återuppstod en gammal tradition som funnits på Ingmarsö tidigare, nämligen grillning med efterföljande brännbollsmatch för alla som var intresserade. Det blev en jättetrevlig kväll med fantastiskt väder.

















I tisdags var det dags för skolavslutning. Vi samlades på skolgården och tågade tillsammans till missionhuset där vi håller avslutningen. Det känns lite extra speciellt att inte bara vara i klassrummet en sådan dag.
Efteråt fikade vi tillsammans på skolgården.











Nu har eleverna sommarlov, vilket även denna blogg kommer att ha! Vi återkommer till höstterminen.

En riktigt GLAD SOMMAR önskar vi er alla!



2 kommentarer:

  1. Tiden går så fort och nu är sommarlovet redan slut! Lycka till i skolan alla barnen och en stor kram till dig Maud.
    Här i Karlstad börjar terminen på torsdag. Elvira ser väldigt mycket fram mot att få ha gymnastik en gång i veckan. Leia börjar i förskoleklass på " riktigt" nu med sina jämnåriga, de är 37 stycken... Men året med Mattis har lagt en trygg grund. Tilde tappade sin femte tand i söndags och kom hem från dagis på måndagen och kunde helt plötsligt säga R // A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Vad roligt att det funkar bra och att ni trivs. Jag hoppas att vi får höra ifrån er ibland, vi är ju så nyfikna på att höra mer om vad ni gör i skolan. Vi saknar er mycket!
      Kram till er alla från oss här!

      Radera