fredag 8 mars 2013

Vecka 10

Nu är vi tillbaka igen efter ett välbehövligt sportlov. Välbehövligt i den mening att vi alla behövde tid till att kurera oss från Influensan som har tagit oss i ett fast grepp. Den vill dock inte släppa taget än, så vi har varit halv styrka större delen av veckan, både i skolan och förskolan.

Hopp om liv finns det ändå när man hör fåglarna som nu börjar komma igång på allvar. Och taket som det droppar från, snödroppar vid husväggen och snön som sakta smälter är också härliga tecken på att vi går mot ljusare tider.
Mitt i snödroppsrabatten.

Vart går båten?


I torsdags började inskolningen för sexåringarna. Alltså Liv, Emma och Zaphira, som ska börja F-klass här i höst. De fick berätta om sig själva, familj, husdjur, intressen mm och rita en bild till det. Vi pratade lite om bokstäverna i alfabetet och målade. Vi hade gemensam samling med de andra skolbarnen och så skulle de ha rast, men ingen av dem ville gå ut....
Det ska bli så roligt med inskolningen och vi ser fram emot hösten då vi blir nästan dubbelt så många i klassrummet.


Trevlig helg!







3 kommentarer:

  1. Den här veckan har varit full av underbara dagar! Det är så härligt när solen skiner och tom snödropparna vågar sig fram :) Vart går båten förresten? ;)

    //Anna

    SvaraRadera
  2. Båten går nog vart som helst, jag tror nämligen att den seglar under piratflagg...

    SvaraRadera